Paras messuosasto -kilpailu 2018

Messukeskuksen Antiikki-tapahtuma julistaa syksyn 2018 näytteilleasettajille Paras messuosasto -kilpailun. Kilpailun tarkoituksena on innostaa antiikkialaa pohtimaan vanhojen esineiden myyntiä kuluttajaa houkuttelevalla tavalla.

Kaikki syksyn 2018 Antiikki-tapahtuman näytteilleasettajat ovat mukana kilpailussa, erillistä ilmoittautumista kilpailuun ei tarvita.

Kilpailussa etsitään Antiikki-tapahtuman parasta messuosastoa ja voittajat valitaan seuraavin perustein:

  • messuosasto muodostaa esteettisesti yhtenäisen kokonaisuuden
  • messuosastolla esitellään esineistö messukävijää ajatellen houkuttelevalla ja innovatiivisella tavalla huomioiden, että kysymyksessä on nimenomaan menneen maailman esineistö
  • messuosastolla esiteltävien esineiden tyyli tai aikakausi ei vaikuta valintaan; kriteerinä kuitenkin on, että Antiikki-tapahtumassa myytävä esineistö ei saa olla uustuotantoa. Somisteena oleva esineistö voi olla uudempaa tuotantoa.

Messukeskuksen nimeämä tuomaristo kiertää Antiikki-tapahtuman messuosastot läpi keskiviikkona 12.9.2018 ja valitsee kilpailun voittajan. Voittajat julistetaan Antiikki-tapahtuman Keräilijöiden illassa 12.9.2018.

Kilpailussa palkitaan kolme voittajaa, ja palkintoina ovat 10m²:n, 6m²:n ja 4m²:n näyttelytilat syksyn 2018 Antiikki-tapahtumaan. Lisäksi kilpailun voittajille luovutetaan kunniakirja.

Kuva: Paras messuosasto -kilpailun voittaja 2017, Wanha Tammitori